Back

Summary

Thames Valley Police (TVP) commissioned Pick Everard for their Oxford estates review as part of TVP service improvements programme.

The Brief 

The brief was to design internal offices spaces and a media suite which was split into 3 phases in different buildings. We worked with the client to create and develop the work place strategy, to form a inspirational workplace identity. The strategy will implement new and more efficient way of working improving productivity.

Our Response 

The interiors team worked closely with the client, to understand their main objectives. Creating spaces that were more open planned, re locating facilities like tea points and toilets to create minimal disruption to staff. Creating a main reception and central staircase that provided the quality feel and statement a police headquarters warranted.

Key Facts 

  • 3 phased plan. Working with clients to enable minimal disruption over the phases.
  • Creating new spaces and working with existing.
  • Improvement of productivity with work place strategy.
  • Success of project has enabled Multiple location rollout.

Project Information

Client: Thames Valley Police Authority

Value: £3.6m