Back

Summary

As part of a long-term relationship with EDF Energy, Pick Everard was appointed for the phased refurbishment of the organisation’s flagship QUBE building.

The Brief 

A very demanding brief required the full refurbishment of three office floors to support the specialised working practices of a new business unit. Designs had to fully reflect EDF branding, while also considering external security and office perception.

Works were undertaken within a demanding programme that prioritised completion within the shortest possible timeframes.

Our Response 

Pick Everard’s multi-professional approach and existing relationship with EDF Energy proved pivotal to the success of this commission, supporting effective team integration and client liaison. This ensured a number of requirements were captured and incorporated as the project progressed. As a result, best-fit solutions were achieved that minimised disruption to pre-planned business activities and satisfied client timeframes.

Key Facts 

  • A total area of 4,000m² of high quality, refurbished space provided.
  • Design achieved impressive levels of client satisfaction, and has been rolled-out across other business areas.
  • EDF Energy has reported a significant increase in staff morale and productivity as a direct result of the new working environment.

Project Information

Client: EDF Energy

Value: £5 million